Όροι χρήσης ηλεκτρονικού καταστήματος.

Με την αποστολή της παραγγελίας σας και την χρήση του παρόντος καταστήματος αποδέχεστε ρητά και τους παρακάτω όρους.

Πολιτική απορρήτου / Προστασία Δεδομένων.

Όλα τα προσωπικά στοιχεία που θα δηλώσετε κατά την εγγραφή σας καθώς και κατά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για την ομαλότερη διεξαγωγή των παραγγελιών σας, την ενημέρωσή σας και την επικοινωνία μας μαζί σας, προκειμένου να σας προσφέρουμε το καλύτερό επίπεδο υπηρεσιών και να εξασφαλίσουμε την ομαλή λειτουργία του ιστοχώρου αυτού. Το κατάστημά μας λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα Ελληνική και Κοινοτική οδηγία εφαρμόζοντας τον Ν. 2472/97 περί προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων και δεσμευόμαστε ότι δεν θα παραχωρήσουμε, προωθήσουμε, πουλήσουμε ή δημοσιοποιήσουμε σε τρίτους τα προσωπικά σας στοιχεία τα οποία και χρησιμοποιούμε αποκλειστικά για προσωπική μας χρήση.

Τα προσωπικά σας στοιχεία χρησιμοποιούνται για την προώθηση, υποστήριξη και εκτέλεση της μεταξύ μας εμπορικής σχέσης. Τα τηρούμενα προσωπικά στοιχεία του αρχείου μας μπορεί να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές και διοικητικές αρχές καθώς και στην αστυνομία, κατόπιν νόμιμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Όλοι μας οι πελάτες έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν ανά πάσα στιγμή την ενημέρωση για τα προσωπικά τους στοιχεία, καθώς και την διαγραφή τους από το σύστημά μας.

Παρουσίαση Προϊόντων

Γίνεται από πλευράς μας κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να σας παρουσιάσουμε τα προϊόντα μας με τον καλύτερο τρόπο, με λεπτομερείς φωτογραφίες αλλά και αναλυτικές περιγραφές. Υπάρχει πάντα η πιθανότητα να υπάρχουν διαφορές στους χρωματισμούς μεταξύ της εικόνας στην οθόνη του υπολογιστή και στο προϊόν που θα παραλάβετε. Η απόδοση του χρώματος μπορεί να είναι διαφορετική στην εκάστοτε οθόνη που χρησιμοποιείτε και εξαρτάται από την ρύθμιση χρωμάτων που έχει κάνει ο εκάστοτε χρήστης στην οθόνη του. Με την παραγγελία σας αποδέχεστε ότι η εταιρεία μας δεν μπορεί να φέρει ευθύνη για την απόδοση των χρωμάτων στην οθόνη σας και για το λόγο αυτό στην περιγραφή του εκάστοτε προϊόντος αναφέρεται και το χρώμα αυτού.

Ασφάλεια συναλλαγών

Η εταιρία μας χρησιμοποιεί πιστοποιητικό SSL 256bit, το οποίο παρέχει ασφαλή σύνδεση με τον υπολογιστή σας, με το υψηλότερο στάνταρτ που διαθέτει η τεχνολογία. Η σύνδεση του υπολογιστή σας μαζί μας είναι κρυπτογραφημένη και για το λόγο αυτό εμφανίζεται και το ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΟΥΚΕΤΟ στην μπάρα του προγράμματος περιήγησης. Οι συναλλαγές με πιστωτική κάρτα γίνονται μέσω της εταιρείας VIVA με τον υψηλότερο βαθμό ασφαλείας που υπάρχει στο Internet. Η εταιρεία μας δεν παραλαμβάνει τα στοιχεία της κάρτας σας, αλλά ενημερώνεται για την πληρωμή από την VIVA και σας αποστέλλει την παραγγελία σας. Τα στοιχεία της κάρτας σας ΔΕΝ μας γνωστοποιούνται ποτέ. Σε περίπτωση αποτυχίας της συναλλαγής με κάρτα, απευθυνθείτε στο τραπεζικό ίδρυμα που την έκδωσε.

Επιστροφές προϊόντων

Όλα μας τα είδη με διαθεσιμότητα 48 ωρών (Σε απόθεμα) μπορείτε να μας τα επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αποστολής χωρίς αιτιολογία σε περίπτωση που για κάποιο λόγο δεν σας αρέσουν η αλλάξατε γνώμη. Με τον τρόπο αυτό προσφέρουμε μια πρόσθετη διευκόλυνση στις συναλλαγές σας μαζί μας και κάνουμε τις αγορές σας χωρίς ρίσκο.Προϋπόθεση πάντα είναι να μην έχει ανοιχτεί ή καταστραφεί η συσκευασία τους και να βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Επίσης δεν θα πρέπει να έχουν σημάδια από την προσπάθεια τοποθέτησης και όλα τα παρελκόμενα να βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία. Προϊόντα σε κακή κατάσταση, με κατεστραμμένες συσκευασίες και ελλιπή παρελκόμενα, βίδες κτλ δεν θα γίνονται δεκτά προς επιστροφή. Σε περίπτωση που γίνει επιστροφή προϊόντος η ευθύνη για την άφιξη του προϊόντος σε καλή κατάσταση βαρύνει το αποστολέα. Τα μεταφορικά της επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη. Προϊόντα που επιστράφηκαν σε κακή κατάσταση, χτυπημένα ή με σπασμένα κρύσταλλα και προβλήματα λόγω ελλειπής συσκευασίας δεν θα γίνονται δεκτά.

Η εταιρεία μας δεν αποδέχεται επιστροφές προϊόντων στα οποία έχει ανοιχτεί η συσκευασία, έχει γίνει προσπάθεια τοποθέτησης, έχει αφαιρεθεί η προστατευτική μεμβράνη ή έχει καταστραφεί η αρχική συσκευασία.

Επίσης τα είδη με την ένδειξη ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ είναι είδη κατά παραγγελία τα οποία φτιάχνονται /παραγγέλνονται αποκλειστικά για εσάς και δεν μπορούμε να δεχτούμε την επιστροφή τους.

Σε περίπτωση που ζητήσετε επιστροφή παραγγελίας που περιέχει ΔΩΡΟ θα πρέπει να επιστραφεί και το ΔΩΡΟ που λάβατε μαζί με την παραγγελία σας, διαφορετικά η αξία του θα αφαιρεθεί από την αξία των προϊόντων και θα σας πιστωθεί το υπόλοιπο των χρημάτων.

ΒΙΔΕΣ ΓΙΑ ΠΟΜΟΛΑ

Οι τιμές μας δεν συμπεριλαμβάνουν τις βίδες για τα πόμολα, αλλά μέσα στην συσκευασία θα σας βάλουμε ΔΩΡΕΑΝ βίδες για την διευκόλυνσή σας. Παρακαλώ ακολουθήστε τις οδηγίες τοποθέτησης που θα βρείτε μέσα στην συσκευασία. Οι βίδες που σας στέλνουμε καλύπτουν τις περισσότερες περιπτώσεις, όμως με την πληθώρα των επίπλων που κυκλοφορούν στην αγορά υπάρχει πάντα η πιθανότητα να μην σας κάνουν. Ειδικά στην περίπτωση που έχετε συρτάρια με διπλή πρόσοψη θα χρειαστείτε μακρύτερες βίδες από αυτές που σας βάζουμε στην συσκευασία. Εάν οι βίδες που σας στείλαμε δεν σας κάνουν, μπορείτε να προμηθευτείτε πιο μακριές από κάποιο χρωματοπωλείο της περιοχής σας ή να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας προμηθεύσουμε με μεγαλύτερες. Οι βίδες για όλα τα πόμολα της αγοράς είναι στάνταρ και τις βρίσκετε σε όλα τα καταστήματα σιδηρικών.