Τρόποι Πληρωμής

Απλά και ξεκάθαρα χωρίς κρυφές χρεώσεις και με την άνεση να παραλάβετε την παραγγελία στον χώρο σας!
Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας:

1) ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ (+3,5 Ευρώ)
Πληρώνετε την courier που θα σας φέρει την παραγγελία σας.
Δυνατότητα αντικαταβολής υπάρχει ΜΟΝΟ για παραγγελίες άνω των 30 Ευρώ.

2) ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ σε τραπεζικό λογαριασμό ή ΜΕΤΑΦΟΡΑ μέσω eBanking. (με προσθετη έκπτωση -5%)
Σε περίπτωση που επιλέξετε να κάνετε μεταφορά μέσω eBanking προσέξτε στην επιλογή χρέωσης για τα έξοδα να επιλέξετε το (SHA) ή το (OUR). Σε περίπτωση που επιλέξετε το (ΒΕΝ) και χρεωθούμε τα έξοδα της δικής σας τράπεζας, η παραγγελία δεν θα εκτελεστεί και τα έξοδα επιστροφής των χρημάτων θα επιβαρύνουν αποκλειστικά εσάς.
Για πληρωμή με κατάθεση ή Internet Banking προσφέρουμε ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΕΚΠΤΩΣΗ -5% επί της αξίας των προϊόντων.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Η πληρωμή πρέπει να γίνει εντός 10 ημερών, διαφορετικά η παραγγελία θα ακυρωθεί.

3) ΜΕΣΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ PAYPAL (Χωρίς επιβάρυνση)
TO PAYPAL ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΚΑΡΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕΣΩ Viva

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Η Paypal για λόγους ασφαλείας ζητάει η αποστολή των εμπορευμάτων να γίνεται στο όνομα & στην διεύθυνση του ατόμου που έκανε την πληρωμή. Αυτό σημαίνει ότι για πληρωμές μέσω PAYPAL  η αποστολή των εμπορευμάτων γίνεται ΜΟΝΟ στο όνομα και στην διεύθυνση που έχετε δηλώσει. Σε περίπτωση πληρωμής μέσω PAYPAL:

Α) Δεν αποστέλλονται τα εμπορεύματα σε διαφορετικό παραλήπτη.
Β) Δεν αποστέλλονται τα εμπορεύματα σε διαφορετική διεύθυνση.
Εάν θέλετε η αποστολή να γίνει στον χώρο της εργασίας σας, δηλώστε αυτή την διεύθυνση σαν την κύρια διεύθυνση κατά την εισαγωγή των στοιχείων σας στην παραγγελία μας. Ενώ σε περίπτωση που έχετε λογαριασμό PAYPAL η διεύθυνση αποστολής πρέπει να ταυτίζεται με αυτήν που έχετε δηλώσει στην PAYPAL.

Παραγγελίες που δεν συμμορφώνονται με τα παραπάνω ΔΕΝ θα εκτελούνται για λόγους ασφαλείας.

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, θα μεταβείτε στην σελίδα της PAYPAL όπου και θα κάνετε την πληρωμή. Μετά την πληρωμή θα επιστρέψετε σε εμάς και θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης για την επιτυχία της πληρωμής, ενώ εμείς θα ενημερωθούμε από την PAYPAL για την πίστωση του ποσού της παραγγελίας.


4) ΜΕ ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ/ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ (Χωρίς επιβάρυνση) μέσω Viva Payments
Η πληρωμή με ΚΑΡΤΑ γίνεται μέσω της τράπεζας Viva προκειμένου να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια της συναλλαγής. Τα στοιχεία της κάρτας σας δεν μας γνωστοποιούνται ποτέ, απλά η Viva μας ενημερώνει για την πληρωμή που έγινε στο όνομά σας. Για την ολοκλήρωση της συναλλαγής θα μεταφερθείτε σε ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας Viva Payments όπου θα καταχωρήσετε τα στοιχεία της κάρτας σας.

© Viva Payments 2019 | Ίδρυμα ηλεκτρονικού χρήματος αδειοδοτημένο από την Τράπεζα της Ελλάδος για λειτουργία εντός EOX-31