Απλά και ξεκάθαρα χωρίς κρυφές χρεώσεις και με την άνεση να παραλάβετε την παραγγελία στον χώρο σας!

 

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας:

 

1) ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ (+3,5 Ευρώ)

Πληρώνετε την courier που θα σας φέρει την παραγγελία σας. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Σε περίπτωση Αντικαταβολής θα σας καλέσουμε στα τηλ. επικοινωνίας που έχετε δώσει κατά τις πρωϊνές ώρες (9:30-12:00) για επαλήθευση της παραγγελίας σας. Εάν δεν σας βρούμε η παραγγελία ΔΕΝ θα εκτελεστεί.
Δυνατότητα αντικαταβολής υπάρχει ΜΟΝΟ για παραγγελίες άνω των 30 Ευρώ.
Η αντικαταβολή ΔΕΝ είναι διαθέσιμη από 25.07 έως 31.08 λόγω καλοκαιρινών διακοπών.
Λόγω της πρόσθετης επιβάρυνσης, η επιλογή της αντικαταβολής ΔΕΝ εμφανίζεται σε περίπτωση που η παραγγελία σας είναι αξίας κάτω των 30 Ευρώ.

 

2) ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ σε τραπεζικό λογαριασμό ή ΜΕΤΑΦΟΡΑ μέσω eBanking. (με πρόσθετη έκπτωση -5%)

Σε περίπτωση που επιλέξετε να κάνετε μεταφορά μέσω eBanking προσέξτε στην επιλογή χρέωσης για τα έξοδα να επιλέξετε το (SHA) ή το (OUR). Σε περίπτωση που επιλέξετε το (ΒΕΝ) και χρεωθούμε τα έξοδα της δικής σας τράπεζας, η παραγγελία δεν θα εκτελεστεί και τα έξοδα επιστροφής των χρημάτων θα επιβαρύνουν αποκλειστικά εσάς.
Για πληρωμή με κατάθεση ή Internet Banking προσφέρουμε ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΕΚΠΤΩΣΗ -5% επί της αξίας των προϊόντων.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Η πληρωμή πρέπει να γίνει εντός 5 ημερών, διαφορετικά η παραγγελία θα ακυρωθεί.

 

 

3) ΜΕ ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ/ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ (Χωρίς επιβάρυνση) μέσω Viva

Η πληρωμή με ΚΑΡΤΑ γίνεται μέσω της τράπεζας Viva προκειμένου να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια της συναλλαγής. Τα στοιχεία της κάρτας σας δεν μας γνωστοποιούνται ποτέ, απλά η Viva μας ενημερώνει για την πληρωμή που έγινε στο όνομά σας. Για την ολοκλήρωση της συναλλαγής θα μεταφερθείτε σε ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας Viva Payments όπου θα καταχωρήσετε τα στοιχεία της κάρτας σας.

 

© Viva Payments 2019 | Ίδρυμα ηλεκτρονικού χρήματος αδειοδοτημένο από την Τράπεζα της Ελλάδος για λειτουργία εντός EOX-31