Τρόποι Αποστολής - Κόστος Μεταφοράς

Στο pomola.eu σας προσφέρουμε απλές και ξεκάθαρες χρεώσεις, χωρίς κρυφά κόστη και με την άνεση να παραλάβετε την παραγγελία στον χώρο σας!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ & ΠΕΜΠΤΗ στης 12:00 στην COURIER.
Ο πελάτης παραλαμβάνει συνήθως μετά από (1) εργάσιμη δηλ. ΤΕΤΑΡΤΗ & ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ αντίστοιχα.

Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας είναι (1) εργάσιμη, εκτός απομακρυσμένων περιοχών ή νησιων όπου εκεί τα courier χρειάζονται περισσότερες ημέρες. Εάν ο χώρος σας είναι σε κάποια απομακρυσμένη περιοχή και μακριά από τα μεγάλα αστικά κέντρα η παραγγελία σας ενδέχεται να φθάσει σε εσάς μετά από 2-3 ημέρες. Ειδικά σε απομακρυσμένες περιοχές και μικρά χωριά η παραγγελία σας μπορεί να φθάσει στο τοπικό σας ταχυδρομείο.

Κόστος Αποστολής:
Όλες τις παραγγελίες άνω των 40 € τις παραδίδουμε ΔΩΡΕΑΝ με courier στον χώρο σας σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Επειδή προσπαθούμε πάντα να σας προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές τιμές μας, για παραγγελίες μικρότερες των 40 € υπάρχει μία πάγια χρέωση με βάση τον παρακάτω πίνακα:

Αξία
Παραγγελίας

Χρέωση μεταφοράς
για το σύνολο
της παραγγελίας

40 € και άνω

ΔΩΡΕΑΝ

20 - 39,99 €

3 €

1 - 19,99 €

5 €

Η επιβάρυνση αυτή αφορά το κόστος συσκευασίας, προετοιμασίας, μεταφοράς και διαχείρισης της παραγγελίας σας και είναι πάγια χρεώση για το σύνολο της παραγγελίας σας.

Όλες μας οι παραγγελίες παραδίδονται στον χώρο σας με courier και όχι στο ταχυδρομείο της περιοχής σας. Με τον τρόπο αυτό σας γλυτώνουμε από την ταλαιπωρία και τις ουρές (εξαιρούνται οι δυσπρόσιτες ή απομακρυσμένες περιοχές που θα παραλαμβάνουν μόνο από το ταχυδρομείο). Σε κάθε περίπτωση θα ειδοποιηθείτε μέσω email με τον αριθμό αποστολής της παραγγελίας σας για να μπορείτε να παρακολουθείτε on line την πορεία του δέματος προς εσάς. Εάν δεν σας έρθει το email εντός του προβλεπόμενου χρόνου αποστολής, ελέγξτε και τον φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας (Spam).